Facebook
  • Entrar
  • Registrar-se
  • Wishlist
  • Cistella de compra
· Entrar · Registrar-se · Llista de desitjos (0) · Cistella de compra 0
Inici Condicions d'enviament

Condicions d'enviament

Castanya de Viladrau, S.C.P. únicament envia els seus productes a: Espanya Peninsular e Illes Balears. No serà possible realitzar el procés de compra a través del Lloc web a destinacions diferents dels indicats.

 

La compra de productes en el Lloc web està subjecta al pagament de despeses d'enviament, a compte del comprador.

 

Les despeses d'enviament dependran de la destinació i del nombre de productes adquirits conforme a la taula indicativa exposada a continuació. En qualsevol cas, les despeses d'enviament efectius es detallaran al llarg del procés

de compra i el comprador tindrà la possibilitat de revisar aquests costos abans de finalitzar la seva compra. Castanya de Viladrau, S.C.P. no pot fer-se responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables directament a Castanya de Viladrau, S.C.P., casos fortuïts o de força major.

 

Taula de preus entrega

 

 

COMPRES DE 0€ A 59€

COST ENVIAMENT 12€

 

COMPRES MES DE 60€

COST ENVIAMENT GRATUIT

 

3.3. Lliurament comanda

 

Una vegada realitzats tots els procediments de compra, Castanya de Viladrau, S.C.P. procedira al enviament de entre 24h. a 72h.

 

3.4. Selecció dels productes per l'Usuari

 

Tot Usuari registrat podrà contractar a través del Lloc web la compra de productes.

 

El procés de compra en Castanya de Viladrau, S.C.P. es basa en una cistella virtual, a la qual l'Usuari pot afegir els productes que desitgi adquirir.

 

Per a afegir productes a la cistella de la compra, una vegada l'Usuari es troba en la pàgina de descripció del producte i seleccionades les opcions de personalització disponibles, ha de seleccionar l'opció “Afegir a cistella” facilitada.

 

En tot moment l'Usuari pot accedir i modificar el contingut de la cistella.

 

 

 

 

3.5. Tramitació de la comanda

 

Una vegada es trobin en la cistella de la compra els productes que desitgi adquirir, l'Usuari podrà iniciar la tramitació de la comanda, seleccionant l'opció “Veure cistella”, opció que mostrarà a l'Usuari el contingut de la cistella virtual, permetent la modificació dels productes seleccionats i la seva eliminació de la cistella de la compra.

 

L'Usuari ha d'assegurar-se que els productes indicats en pantalla són els que desitja adquirir i seleccionar d'entre les zones geogràfiques llistades la corresponent a l'adreça d'enviament. En aquest punt es mostra el preu total dels productes seleccionats i les despeses d'enviament generats. També en aquest apartat, l'Usuari podrà visualitzar, si escau, les promocions automàticament aplicades a la seva comanda, utilitzar els codis promocionals i/o els xecs regal dels quals disposi.

 

Prement” SEGÜENT”, l'Usuari accedeix a un panell on haurà d'indicar les dades d'enviament; per a prosseguir amb el procés de contractació, l'Usuari ha d'emplenar la informació de l'enviament, incloent el seu nom complet, telèfon i adreça, emplenant tots els camps marcats com a obligatoris. En aquest apartat l'Usuari podrà incloure les informacions

 

útils que consideri necessàries per al missatger, si bé Castanya de Viladrau, S.C.P. no pot garantir el seu compliment.

 

Si l'Usuari desitja que l'adreça de facturació sigui diferent a la d'enviament, haurà de marcar la casella “La meva adreça de facturació és diferent a la de lliurament” i emplenar la informació corresponent. En aquest mateix apartat, l'Usuari pot afegir un missatge per al destinatari, indicat especialment en el cas de regals.

 

En la següent fase del procés de compra, l'Usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment s'indica de nou a l'Usuari l'import exacte a pagar, resultant de sumar el preu dels productes i les despeses d'enviament, nets de l'eventual descompte promocional i/o xec regal.

 

Seguint l'enllaç “REALITZAR LA COMANDA”, es conduirà a l'Usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Una vegada tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de manera automàtica, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l'Usuari confirmant l'operació.

Tornar