IN010- Infusió de Castanya
Quantitat:
Descripció: Elaborada amb tota la fragància de les herbes remeieres del Montseny. Per elaborar la infusió, escalfar aigua calenta, la col·loquem en una tassa i afegim 1-2 culleradetes. També es pot elaborar en calent i deixar-la refredar com a infusió freda amb unes fulles de tarongina, uns talls de llimona i glaçons.
Per elaborar vinagretes: 1 culleradeta d’infusió dissolta amb: 1 cullera d’oli i 1 cullera de vinagre, pessic de pebre i sal.
Un cop oberta s’ha de guardar a la nevera (més de 2-3 mesos).
Per la quantitat d’herbes que porta i la mel de castanyer facilita la digestió, circulació sanguínia i és relaxant. Recomanada també en casos d’anèmia i cansament.
Ingredients: Farigola, menta, maria lluïsa, romaní, espígol i rosella. Mel de castanyer, castanyes (secallona rehidratada), aigua, llimona i goma de garrofí.
1u, IN010 - 290gr